Twinkel

Buitenschoolse opvang

Twinkel is de naam van de buitenschoolse opvang in het Evangelisch KindCentrum van de Wilhelminaschool. Deze buitenschoolse opvang (BSO) is bestemd voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Er is opvang in een prettige en zo veel mogelijk huiselijke sfeer. Buitenschoolse opvang is in onze visie geen verlengde schooldag; het is een vervangende thuissituatie. Twinkel maakt van de buitenschoolse opvang een groot feest.

De BSO omvat de voor- en naschoolse opvang. Er is op alle werkdagen, zowel in als buiten de schoolvakanties, opvangmogelijkheid aanwezig. De kinderdagopvang, de peutergroep en de buitenschoolse opvang zijn het hele jaar door geopend, en alleen gesloten tijdens de officiële feestdagen.

Voor meer informatie bekijk onze website.

“TWINKEL MAAKT VAN DE BUITENSCHOOLSE OPVANG EEN GROOT FEEST”

Kinderdagopvang

Twinkel verzorgt naast de buitenschoolse opvang de kinderdagopvang en peutergroep voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Alle opvang vindt plaats in het Evangelisch KindCentrum van de Wilhelminaschool. De christelijke basis waarop Twinkel werkt zorgt voor een warme en liefdevolle omgeving waarin ieder kind geaccepteerd en gerespecteerd wordt zoals het is.

Er is op alle werkdagen, zowel in als buiten de schoolvakanties, opvangmogelijkheid. De kinderdagopvang en de buitenschoolse opvang zijn het hele jaar door geopend, en alleen gesloten tijdens de officiële feestdagen. De peutergroep is gesloten tijdens de schoolvakanties, hierin volgen wij de vakanties van de Wilhelminaschool.

Van ’s morgens tot ’s avonds staat ons enthousiaste team klaar om uw kind(eren) een fantastische tijd te bezorgen. Kinderen van 6 weken tot 4 jaar kunnen terecht op ons kinderdagverblijf.