Zorgcoördinator

tharsei-logo

Het Griekse woord ´Tharsei´ wordt in de Bijbel gebruikt door Jezus en betekent ‘Heb goede moed, Ik ben erbij´

De zorgcoördinator van de Wilhelminaschool, Marijke Ebbers, adviseert ouders en leerkrachten rond de sociaal emotionele ontwikkeling van een kind die betrekking heeft op de thuissituatie. Zij kan u ook adviseren over (christelijke) hulpverlening in Doetinchem en omstreken. U kunt in de wandelgangen of op het plein van de school snel de zorgcoördinator even aanschieten om een afspraak te maken voor een gesprekje. Misschien wilt u alleen even uw verhaal of zorg kwijt of wilt u uw twijfels delen dan kan dat ook. 

In de school werken de zorgcoördinator, de kindercoach en de Intern Begeleiders nauw met elkaar samen. Buiten de school werkt de zorgcoördinator vooral samen met Buurtcoaches en Jeugd- en gezinswerkers uit de wijken van Doetinchem.

Het kantoor van Marijke is in de school te vinden: links van de hoofdingang. Zij heeft inloopspreekuur op de woensdagochtend, van 8.30-9.30 uur. U kunt haar ook mailen: marijke@wilhelminabasisschool.nl of bellen: 0314-323 384


Uit de praktijk

Een vader komt bij Tharsei met de vraag: “Mijn kind komt zo slecht in slaap en is daarom overdag moe en vervelend, wat kan ik daaraan doen?” Een andere vraag: “Ik ben een alleenstaande moeder. Hoe ga ik om met……?” Nog een vraag: “Mijn kind wordt gepest en stelt zich zo kwetsbaar op. Hoe kan ik mijn kind hierin helpen?”.


Hulpverleners en coaches

Hier onder ziet u een overzicht van hulpverleners en coaches die met Tharsei samenwerken.


Tips

Hier onder kunt u een aantal artikeltjes lezen over allerlei onderwerpen rond opvoeding, kinderen en relaties.